Osaava kerhonohjaaja -koulutus

4H-kerhonohjaaja

Kiinnostaako kerhonohjaus?

Syksyllä 2022 tarvitsemme 4H-kerhoihin oma-aloitteisia, vastuullisia ja lapsista pitäviä yli 15-vuotiaita nuoria sekä aikuisia kerhonohjaajia. Myös 13-14-vuotiaana voi päästä apuohjaajaksi  vastuussa olevien kerhonohjaajien avuksi. Jos kerhonohjaus kiinnostaa sinua, täytä lomake!

Tarve ohjaajille on Ruonaan, Kuukasjärvelle, Kuhaan ja kirkonkylälle mm. liikuntakerhoon,  safkasankarit/kokkikerhoon, kädentaidot sekä monitoimikerhoon!

Järjestämme uusille kerhonohjaajille Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen elo-syyskuun vaihteessa. Kurssista saat valmiuden toimia kerhonohjaajana. Bonuksena tutustut muihin kerhonohjaajaksi haluaviin nuoriin ja saat uusia ystäviä!

Perustamme uusia kerhoja sitä mukaa kun ohjaajat, tilat ja kerholaisia löytyy.

Joten jos kylältäsi puuttuu 4H-kerho ja voisit olla sinne sopiva ohjaaja, kannattaa hakea mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä jos kerhonohjaus kiinnostaa! Lisätietoja Viola Tarujärvi

0400 176 323 / viola.tarujarvi@4h.fi

Kerhonohjaajat vetävät kerhoa yleensä pareittain ja suunnittelevat myös yhdessä toiminnan kerhoon. 4H-kerhoissa askarrellaan, leikitään, ulkoillaan, leivotaan! 4H-kerho voi olla myös tiettyyn teemaan painottuva, esimerkiksi eläinkerhot ja kokkikerhot ovat suosittuja.  4H-kerhot ovat pienryhmätoimintaa alakouluikäisille ja niissä opitaan tekemällä! Kerho kokoontuu kerran viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Lue lisää 4H kerhotoiminnasta.

4H:n kerhonohjaajille (4H:n jäsen) koulutus on ilmainen ja muille hinta on 40e ( sis. jäsenmaksun).

OSAAVA KERHONOHJAAJA -KOULUTUS järjestetään 

3-4.9.2022 yhteistyössä Ranuan 4H-yhdistyksen ja Rovaniemen 4H-yhdistyksen kanssa Narkauksen kylätalolla.

Ilmoittaudu 26.8.2022 mennessä.

ILMOITTAUDU