Kerhonohjaus


TULE TÖIHIN 4H:LLE!

Kiinnostaako kerhonohjaus?

Haemme syksyllä 2022 alkaviin 4H-kerhoihin oma-aloitteisia, vastuullisia ja lapsista pitäviä yli 15-vuotiaita nuoria ja aikuisia kerhonohjaajia. 13-14-vuotiaana voi päästä apuohjaajaksi  vastuussa olevien kerhonohjaajien avuksi. Jos kerhonohjaus  kiinnostaa sinua, täytä lomake mahdollisimman pian, viimeistään 26.8.2022 mennessä!

Järjestämme uusille kerhonohjaajille Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen . 3-4.9.2022 Narkauksen kylätalolla yhdessä Rovaniemen  4H-yhdistyksen kanssa.

Kurssilla kerhonohjaajat valmiuden toimia kerhonohjaajana. 

Aikuisille koulutus ei ole pakollinen mutta suotava.

Täytä siis lomake jos kerhonohjaus kiinnostaa tai ota yhteyttä toiminnanjohtaja Viola Tarujärveen 0400 176 323 viola.tarujarvi(at)4h.fi.

Kerhonohjaajat vetävät kerhoa yleensä pareittain ja suunnittelevat myös yhdessä toiminnan kerhoon. 4H-kerhoissa askarrellaan, leikitään, ulkoillaan, leivotaan! 4H-kerho voi olla myös tiettyyn teemaan painottuva, esimerkiksi eläinkerhot ja kokkikerhot ovat suosittuja.  4H-kerhot ovat pienryhmätoimintaa alakouluikäisille ja niissä opitaan tekemällä! Kerho kokoontuu kerran viikossa 1,5 tuntia kerrallaan ja nuorille maksetaan kerhonohjauksesta palkkio.