Haetaan määräaikasta hanketyöntekijää Vaikuttava EKOREPPU-hankeseen

4.1.2023

Haetaan hanketyöntekijää


Ranuan 4H-yhdistys hakee energistä ja innostunutta hanketyöntekijää  

                      aj. 1.2. - 31.10.2023 määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Tule mukaan mukavaan työporukkaan tekemään työtä, jolla on merkitystä! 

Työ Vaikuttava EKOREPPU-hankkeessa sisältää monipuolisesti ohjaustehtäviä                                          hankesuunnitelman mukaisesti. 

Tule mukaan mukavaan työporukkaan tekemään työtä, jolla on merkitystä! 

Vaikuttava EKOREPPU-hanke tukee 13 - 28 vuotiaiden nuorten kasvua ja osallisuutta mahdollistamalla mielekästä ja ekologisuutta korostavaa toimintaa muiden tarjolla olevien harrastusten rinnalle.                              H anke tarjoaa nuorille ympäristökasvatusta, ekoteemaisia työpajoja sekä teemaan liittyvää työelämä- ja yrittäjyyskasvatusta. Virtuaalitoteutukset mahdollistavat nuorten etäkohtaamiset ja monipuoliset koulutukset Lapin alueella. Hanke kannustaa nuoria vaikuttamaan oman asuinympäristönsä asioihin.

Hankeen toiminnan pääpaino on Ranualla ja toimintaa järjestetään etäyhteyksillä sellaisille paikkakunnille, joissa on paikallinen 4H-yhdistys.

Ohjaajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa nuoria kiinnostavia käytännön toimintakokonaisuuksia hankesuunnitelman mukaisesti. Hankeviestintä ja sidosryhmäyhteistyö kuuluvat myös työnkuvaan. Hanketyöntekijä tekee yhteistyötä myös 4H:n muiden toimintojen kanssa. Työtehtävät painottuvat arkipäiviin, mutta tapahtumia saattaa olla myös ilta-aikaan. 

Haemme käytännön läheiseen työhön reipasta ja innostunutta henkilöä, jolla on taitoa toimia vuorovaikutustilanteissa mm. yläkoulun oppilaiden, lukion oppilaiden ja niiden henkilöstön kanssa. Aikaisempi ohjauskokemus ja oma kiinnostus ekologisiin asioihin on eduksi hankkeen käytännön toiminnassa ja ohjaustilanteissa. 

Arvostamme hyviä viestintätaitoja, ryhmänohjaustaitoja, yrittäjyys- ja viestintäosaamista, tietoteknistä osaamista, matkustusvalmiutta, oma-aloitteisuutta, idearikkautta ja sitä, että selviytyy luovasti muuttuvista tai yllättävistäkin tilanteista.  Lisäksi tarvitset omaa autoa työssäsi.

Työssäsi sinua tukee ja ohjaa 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja. 

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 1.2. - 31.10.2023 (hankerahoitus).
Työhön soveltuva alan koulutus (nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja tai muu vastaava koulutus).                               Kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta on eduksi.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.
Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista tuotava nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. 

Vakuuta meidät hakemuksellasi 18.1.2023 klo 16.00 mennessä, joko postitse osoitteella Ranuan 4H-yhdistys, Kuusitie 1,97700 Ranua tai sähköpostitse: viola.tarujarvi@4h.fi.
Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Viola Tarujärvi 0400-176 323 

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 190 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa.